Privatnost podataka

Namjen

Stranica https://www.ekstenzije.net/ vlasništvo je tvrtke, u nastavku ("Prodavatelj"). Navedena Politika privatnosti opisuje na koji način kao kontrolor podataka prikupljamo, koristimo, objavljujemo i na drugi način obrađujemo osobne podatke koje smo prikupili od pojedinaca ("Osobni podaci") vezano za usluge dostupne na web stranici https://www.ekstenzije.net/ (Stranica). Reference na Stranici smatraju se izvedenicama, uključuju, ali se ne ograničavaju na mobilne web stranice i aplikacije. Prilikom posjeta Stranici pristajete na prikupljanje, korištenje, otkrivanje i obradu vaših osobnih podataka kako je opisano u Politici privatnosti.

Kako biste bolje razumjeli kako nakon prikupljanja koristimo vaše osobne podatke, molimo pročitajte slijedeću izjavu o privatnosti.

Pročitajte ovu izjavu o privatnosti prije nego nam date bilo kakve osobne podatke. Ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom pregledavanja naše internetske stranice. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o privatnosti možete nam poslati upit putem maila, putem telefonskog poziva ili putem web forme ovdje.

Prema potrebi, uslijed izmjene zakona, prodavatelj može izmijeniti Politiku privatnosti, način prikupljanja i korištenja osobnih podataka, postavke Stranice ili napredak tehnološkog razvoja. Ako izvršene izmjene utječu na način prikupljanja i korištenja osobnih podataka, one će biti objavljene u Politici privatnosti i datum primjene tih promjena bit će naveden na početku Politike privatnosti. Dakle, potrebno je redovito provjeravati Politiku privatnosti kako biste bili obaviješteni o najnovijim politikama i praksama. Prodavatelj će objaviti nastale promjene prije njihove implementacije. Ukoliko se ne slažete sa svim promjenama ili izmjenama Politike privatnosti, molimo nemojte nastaviti s korištenjem ove Stranice. Smatrat ćemo da ste suglasni s bilo kojom izmjenom privatnosti ako nastavite koristiti Stranicu po datumu primjene novonastalih izmjena.

Pravila zaštite privatnosti

Prodavatelj zna i razumije da Vi vodite računa o tome kako se koriste i kako se raspolaže Vašim osobnim podacima. Prodavatelj cijeni Vaše povjerenje te Vas uvjerava da će se s Vašim podacima postupati vrlo pažljivo i oprezno. Ova Pravila opisuju našu zaštitu Vaših podataka i privatnosti podataka uopće. Posjetom stranice https://www.ekstenzije.net/ Vi prihvaćate pravila koja su objašnjena u ovim Pravilima. Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca i ostalih partnera, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/2003).

Način prikupljanja podataka

Koje osobne podatke o Vama i ostalim kupcima prikuplja prodavatelj

Registracija

Log

Kukiji

Web beacon

Ostalo

Podaci o uplati

Opt in/out

Priroda pristanka

Podaci maloljetnih osoba

Pristup i korištenje prikupljenih informacija

Linkovi na stranice trećih osoba

Prijenos i dijeljenje informacija

Dijeljenje informacija s trećim stranama

Social media plugin

Prijenosa podataka u zemlje izvan EU-a

Zaštita i sigurnost podataka

Čuvanje i brisanje podataka

Pristup i ažuriranje korisničkih podataka

Kontakt

Promjene pravila o privatnosti

 

Ažurirano 21. studeni 2014

Back to top