Ekstenzije na Češljiće

Uredna i njegovana kosa dio je imidža svake žene. Razne životne faze i moderni trendovi kojima si okružena, pozivaju te da eksperimentiraš. Ponekad sa bojom, puno češće sa dužinom kose. Kada želiš razbiti svakodnevicu ili zablistati na određenom posebnom događaju. Možda je to večernji izlazak, možda svečanost poput vjenčanja od prijateljice. U svakoj prilici u kojoj se pojaviš, zaslužuješ biti predivna.

Ekstenzije na češljiće osmišljene su za odvažne mlade žene koje žele više mogućnosti sa svojom kosom. Kako bi istaknula ženstvene crte lica i da podigneš stajling koji si odabrala. Bez obzira da li si odlučila da senzualno zavedeš svog muškarca ili da provedeš glamurozni vikend sa svojim frendicama, način na koji ćeš urediti kosu puno će utjecati na to kako se osjećaš. A ti želiš biti predivna, zar ne?

Mnoge frizure o kojima si sanjala sada možeš napraviti bez da sate provedeš u frizerskom salonu. Ne moraš čekati ni mjesece da nova kosa naraste ili biti u strahu od drastičnih izazova, ako se baš tako sada osjećaš.

Ekstenzije na češljiće su tu kako bi se ti poigrala sa mogućnostima.
Jednostavne za postavljanje u udobnosti vlastitog doma. Sa češljićima obloženim silikonom garantiraju udobnost i prilikom dugotrajnog nošenja. U paketu dolazi 7 traka koje možeš rasporediti točno tamo gdje tebi odgovara. Stražnji dio osmišljen je šire, kako bi obuhvatio veći dio glave te osim dužine, tvojoj kosi dodao i volumen. Od ključne su važnosti izbor prave boje, veličine i modela. No ne brini, za pomoć se uvijek možeš obratiti našim ljubaznim djelatnicima ovdje.

Složit ćeš se, frizura je podjednako bitna kao i odjeća koju nosiš. Ekstenzije na češljiće omogućuju ti posve prirodan izgled koji privlači pažnju gdje god dođeš.

Budi svoja, sa stilom. Odaberi ekstenzije koje te čine najljepšom.

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Kristina se ostvarila kroz karijeru beauty blogerice. Svoje pratiteljice na društvenim mrežama upoznaje s najnovijim trendovima nanošenja make-upa. Njezino prekrasno lice nadopunjuje duga crna kosa koja je postala njezin zaštitni znak. Baš kao i OxY ekstenzije na češljiće od prave kose.

  Nauči Više
 2. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Ivana je frizerka koja je dugogodišnje iskustvo stjecala na raznim edukacijama i u salonima u kojima je radila. Nedavno se odlučila na najbitniji korak u dosadašnjoj karijeri - otvaranje vlastitog salona. “Long hair, don’t care” je ubrzo postao najpopularnije mjesto u gradu jer, osim dobrih frizura, iz njezinog salona izlaze široki osmjesi!

   

  Nauči Više
 3. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Kornelija ima prekrasan osmijeh. Prijatelji joj kažu da izgleda kao lice s naslovnice. Iako nerado prima komplimente, Kornelija pažljivo bira sve što nosi ili koristi. Zato je odabrala OxY prirodne ekstenzije na češljiće za kosu, jer ona za sebe želi samo najbolje.

   

  Nauči Više
 4. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Petra je vrlo jednostavna djevojka. Njeguje prirodan izgled i nanosi šminku samo u posebnim prigodama. Kosa joj je rijetka pa ju to čini nezadovoljnom. Uz pomoć prirodnih ekstenzija OxY, njezina će kosa biti bujnija, a ostat će vjerna sebi i prirodnom izgledu.

   

  Nauči Više
 5. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Iako je njezin talent na početku bio samo hobi, Dora se make-upom nakon završene škole počela baviti profesionalno. U šali voli reći da joj je mlađa sestra bila pokusni kunić, a danas je njezina glavna klijentica. Smatra da je za potpuni dojam i obaranje s nogu, uz make-up, uvijek bitno pogoditi i pravu frizuru.

   

  Nauči Više
 6. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Neru prijatelji opisuju kao luckastu i omiljenu u društvu. Stalno je u pokretu, priča nekoliko svjetskih jezika, voli upoznavati druge kulture i družiti se s različitim ljudima. Nikad ne putuje sama jer su uz nju uvijek omiljene OxY ekstenzije na češljiće od 100% prave kose. S njima zabave nikad ne nedostaje! Nauči Više
 7. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Da ima oko za detalje, Marina je primjetila još u osnovnoj školi. Od fotoaparata se nikad ne odvaja, a najdraži motiv joj je vjetar u kosi. Zbog toga uvijek spaja ugodno s korisnim pa na ljetovanju, osim najljepših uspomena, stvara i svoje najdraže radove.

   

  Nauči Više
 8. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Kao vlasnica wellnessa, Magdalena je svjesna koliko ljudi vole uživati u životu i trude se dobro izgledati. Ona zna da je i izgled vrlo bitan pa redovito vježba i hrani se zdravo. Ipak, nešto joj je još nedostajalo kako bi bila zadovoljna sobom. Nakon što joj je prijateljica poklonila ekstenzije na češljiće od 100% prave kose, Magdalena je napokon u potpunosti zadovoljna svojim lookom.

   

  Nauči Više
 9. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Marinela je prekrasna mlada žena koja voli eksperimentirati s bojama i dužinom kose. Nedavno se odlučila za dugu plavu kosu, a obitelj je novim izgledom ostavila bez daha. Iznenadite i vi promjenom jer ona je uvijek dobrodošla.

   

  Nauči Više
 10. Redovna Cijena: 386,00 kn

  Posebna Cijena: 305,29 kn

  Onima koji se boje letenja i visina, Sanda svako putovanje čini ugodnijim. Uvijek s osmijehom, velika je podrška svim putnicima, pa njezino lice pamte svi. Kada je pitate da kaže nešto o sebi, voli reći da su kod nje samo dvije konstante “dugi letovi i duga kosa”. Ovo drugo je konstantno zahvaljujući upravo OxY ekstenzijama od 100% prave kose.

   

  Nauči Više

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5