Ekstenzije za kosu Oxy - skala boja

Odabir savršene nijanse ekstenzije za kosu vrlo je važan zadatak. To razumijemo i zato je ovdje dostupna OxY skala boja ekstenzija za kosu. Proces pronalaska idealne nijanse treba biti jednostavan. Uz pomoć ovog kratkog vodiča, vjerujemo da ćeš spektar dostupnih boja suziti na onu jednu, tebi bitnu. Želeći ugoditi svakoj pripadnici ljepšeg spola, pripremili smo široku paletu boja ekstenzija za kosu. Od klasičnih tonova pa do onih malo hrabrijih, za tebe je dostupan veliki izbor nijansi.
  1. Prirodne boje – Skala boja koja pokriva uobičajene tonove i nijanse, najzastupljenije kada je u pitanju većina žena. Neovisno o tome da li se ovi tonovi postižu bojanjem ili je riječ o prirodnoj boji, važno je jedino da se nijansa ekstenzije za kosu podudara sa tvojom postojećom bojom.
  2. Crazy boje – Namijenjene djevojkama koje hrabro nose intenzivnu boju kose kako bi je mogle nadopuniti dužinom odnosno volumenom ekstenzija za kosu u točno određenom i pomalo divljem tonu.
  3. Mix boje – Ova skala boja predstavlja ekstenzije od prave kose koje imitiraju boju pramenova.
OxY skala boja služi kao referenca za odabir boje ekstenzija. Prilikom utvrđivanja točne nijanse ekstenzija koje želiš, potrebno je u obzir uzeti određene elemente koji utječu na definiranje boje ekstenzije. Ukoliko nisi sigurna kako odabrati pravu nijansu, pročitaj ove upute o odabiru nijanse ekstenzije za kosu. Tvoja idealna boja postoji. I nalazi se ovdje.

01

Jet Crna

01 Jet Crna

1B

Prirodno Crna

1C

Moka Smeđa

02

Tamno Smeđa

04

Srednje Smeđa

06

Tamno Kestenjasta

08

Svijetlo Smeđa

14

Cappucino

16

Pepeljasto Plava

18

Ledeno Plava

22

Zlatno Plava

27

Tamno Plava

60

Platinasto Plava

613

Najsvijetlija Plava

#

Silver