OPĆI UVJETI PRODAJE NA EKSTENZIJE.NET

Osnovni pojmovi

U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom Prodavatelja, internet trgovine {{config path=”general/store_information/name”}} shop, adrese {{store url=””}} (u daljnjem tekstu “stranica”), tvrtke u daljnjem tekstu (“PRODAVATELJ”). Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca. Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Osobni podaci i poslovna sposobnost

Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda putem stranice. Sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka, prodavatelj prikuplja samo osnovne podatke, koji su nužni za ispunjavanje obveza.

Narudžba i sklapanje ugovora

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili kao neregistrirani korisnik. Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:
  • pouzećem,
  • Paypal,
  • kreditnom karticom,
  • debetnom karticom
  • e-bankingom (Sepa),
  • općom uplatom.
U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, tvrtka će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen. U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada tvrtka zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.

Kupnja u internetskoj trgovini

Kod svakog proizvoda su ispisani detalji – ime proizvoda, kratak opis i cijena. Cijene istaknute na stranicama pored pojedinog proizvoda vrijede za sve oblike plaćanja. Cijena poštarine nije uključena u cijenu proizvoda.

Dostava

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske odnosno za međunarodnu dostavu, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave. Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe DPD CROATIA d.o.o. , ili po dogovoru. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drukčije naznačeno (naznaka – dostava besplatna).

Autorska prava

Prodavatelj je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima ove internet stranice. Cjelokupan sadržaj s internet stranice ne smije se koristiti bez dopuštenja tvrtke niti ustupati trećim osobama.

Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe te prihvaća da one čine sastavni dio ugovora.