Metode Plaćanja

Pouzećem, tj. kod preuzimanja robe.

Plaćanje pouzećem primjereno je ako želite plaćanje prilikom preuzimanja naručene robe. Zato što je prilikom preuzimanja moguće samo plaćanje gotovinom, morate prilikom preuzimanja biti osobno prisutni, bez obzira na vrijednost narudžbe. Ako vam ovaj način ne odgovara, molimo vas da pročitate informacije o mogućnostima plaćanja kreditnom karticom, preko e-banke i po predračunu. Nakon zaprimanja vaše narudžbe i utvrđivanja načina dostave, poslat ćemo vam robu i mailom vas obavijestiti o iznosu računa i troškovima dostave. Kod preuzimanja robe platit ćete ukupnu vrijednost robe i dostave. Cijena dostave je u ovom slučaju nešto veća nego kod prethodna dva načina plaćanja (+6,5€). Ako ste naručili robu pouzećem i odbili je preuzeti kad dođe do vas, a pošiljka nije oštećena, nećete morati snositi troškove poštarine, no sljedeći put moći ćete naručiti samo uz druge načine plaćanja (kreditna kartica, paypal). U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Zapamtite!

  • Za narudžbe do 70€, dostava se naplaćuje 4€.
  • Za narudžbe iznad 70€ besplatna dostava.

Odbijene ili ne preuzete pošiljke ili pogrešna adresa!

  • U slučaju da kupac naruči robu, a ne preuzme pošiljku ili je odbije primiti ili je dao pogrešnu adresu, te ponovno naruči robu putem internet trgovine {{config path=”general/store_information/name”}}, prodavatelj zadržava pravo odbijanja daljnjeg procesuiranja narudžbe kao i pravo naplate dostavnih troškova od prethodnog slanja nepreuzete robe.

Uplatom na žiro račun – putem internet bankarstva ili općom uplatnicom

Ukoliko Kupac odabere plaćanje temeljem predračuna, putem internet bankarstva ili općom uplatnicom, ekstenzije.net, prilikom potvrde narudžbe, na e-mail Kupca šalje predračun sa svim potrebnim podacima za plaćanje. Dostava proizvoda ovisi o datumu kada je izvršeno plaćanje predračuna prema dostavljenoj ponudi. Potvrdu o uplati je potrebno poslati na e-mail adresu info (at) ekstenzije . net. Dostava proizvoda ovisi o datumu kada je potvrda o uplati zaprimljena na naznačenu e-mail adresu. Nakon zaprimljene potvrde o uplati, kupljeni proizvodi biti će dostavljeni na adresu koja je u narudžbi određena kao adresa za dostavu i to prema standardnim uvjetima isporuke navedenim u Općim uvjetima. Poziv na broj, unesite broj narudžbe. Primjer: 12643.

PayPal

Ukoliko posjedujete PayPal račun omogućavamo Vam korištenje i te trenutno najsigurnije opcije online plaćanja u svijetu. Na kraju same narudžbe odaberite opciju plaćanja PayPalom što će vas preusmjeriti na sam PayPal portal gdje ćete na za to predviđeno mjesto upisati svoje korisničke podatke te potvrditi kupnju.

Kreditnom, debitnom, prepaid karticom Visa – Mastercard

Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju online plačanje kreditnom karticom i kliknete na ”KUPI” i unutar Paymill sučelja odaberite vrstu kreditne kartice kojom želite platiti (Maestro, MasterCard i Visa) i upišite tražene podatke. Kada kliknete “KUPI”, vidjet čete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite “Potvrda narudžbe” i time je Vaša kupovina završena. Dobit čete potvrdu o narudžbi na svoj e-mail ili čemo Vas kontaktirati telefonom ako narudžbu iz nekih razloga nije moguče realizirati u najkračem mogučem roku. Paymill sustav također če Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. U slučaju da ekstenzije.net ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu. Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, ili je narudžbu moguće samo djelomično kompletirati, ekstenzije.net će obavijestiti Kupca o proizvodima koji trenutačno nisu raspoloživi, te ga izvijestiti o roku u kojemu su proizvodi dobavljivi. Kupac može odlučiti hoće li odustati od kupnje u cijelosti, hoće li kupiti samo trenutno raspoložive artikle, ili će čekati da se cijela narudžba kompletira.

Sigurno plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje kreditnim karticama podliježe svim zakonom propisanim standardnim procedurama zaštite. Autorizacija podataka vrši se putem Paymill sustava. Stranice za naplatu preko interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 256-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa). Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana uporabom Geotrust SSL enkripcije. Vaša kreditna kartica teretit će se tek onog trenutka kada je narudžba spremna za isporuku, a kupac se e-mailom obavještava o svakom koraku u procesuiranju. Prilikom unosa podataka o vlasniku kreditne kartice molimo Vas da ne koristite dijakritičke znakove.

Što je SSL certifikat?

Najjednostavnijim riječima, SSL certifikat je dio softvera koji šifrira sve informacije koje idu prema ili dolaze od nositelja certifikata web stranice. To znači da nema razmjene podataka između web stranice i njezinih posjetitelja te se podaci ne mogu bilo namjerno ili slučajno presretati od strane treće osobe, bez obzira na to da li posjetitelj izvršava kupovinu ili se samo prijavljuje na newsletter. SSL certifikat jamči sigurnu, jednostavnu i praktičnu internetsku kupovinu. Jednom kada internet korisnik počne upisivati podatake o kreditnoj kartici, e-mail adresi ili druge osobne podatke, na primjer – prilikom kupovine određene usluge SSL certifikat omogućuje internet pregledniku i web serveru ostvarivanje sigurne, šifrirane veze. SSL proces koji uspostavlja sigurnu sesiju, odvija se diskretno iza scene, bez ometanja korisnika web portala prilikom njegove kupovine ili pak pregledavanja stranice. Ikona lokota na traci preglednika i “https://” prefiks u URL-u su vidljivi pokazatelji sesije koja je u tijeku. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.