Volumizeri

Nedostaje ti raskoš krupnih lokni dok prebacuješ kosu preko ramena? Tvoja ispeglana kosa izgleda nekako pusto i neživo? Genetika ti nije bila naklonjena kada je u pitanju gustoca kose?
Sve razloge tvoje brige otklanja OxY Volumizer – ekstenzija za djevojke koje se susrecu sa izazovima slabe i rijetke kose.

Volumizer, odnosno proširena i redizajnirana ekstenzija za kosu namijenjena ženama zaljubljenima u neodoljivo bogat volumen. Volumizer je jedna traka ekstenzije za kosu izradena od 100% prave kose kako bi savršeno naglasila prirodnu punocu tvojih vlasi. Svaka prava obožavateljica raskošnog volumena sasvim sigurno u ladici ima upravo Volumizer od prave kose. Ova vrsta ekstenzije za kosu popularna je kod djevojaka koje su zadovoljne svojom dužinom ali imaju problem sa tankom kosom i nedostatkom gustoce. I zbog toga se preporucuje svima koje žele istaknuti profil svoje frizure.

Vrhunska kvaliteta Volumizera osigurana je pažljivo odabranim vlasima prave kose koje možeš oblikovati kako želiš. Osmišljen od vrhunskih strucnjaka kako bi se jednostavno postavio na tvoju prirodnu kosu i dao ti volumen za kojim žudiš. Bujne kovrce svilenkaste na dodir ili strogo ispeglana gusta kosa, uz OxY Volumizer postaju tvoja stvarnost.

Volumizeri su broj 1 ekstenzije za kosu jer svakoj mladoj ženi pružaju mogucnost da na brz i jednostavan nacin postigne carobnu gustocu kose o kojoj je samo sanjala. Razlicite dužine i nijanse Volumizer ekstenzije omogucavaju ti da pronadeš svoje pravo rješenje.

Atraktivnu frizuru i omiljene trendove sada možeš jednostavno isprobati. Bez straha i stresa kreni po svoju frizuru iz snova. Odaberi svoj Volumizer.

Show Filters

Prikazuje se svih 3 rezultata

Prikazuje se svih 3 rezultata