Flip in Ekstenzije

Ubrzani način života odrazio se i na trendove u pogledu uređivanja kose. Frizura kao i šminka postali su prioritet kada je u pitanju stil koji gradi svaka žena. Stalna izloženost društvenim mrežama poput Instagrama, selfiji te škljocanje mobitela izgled stavljaju u prvi plan.

Ako si u potrazi za najjednostavnijim načinom koji će tvoju kosu obogatiti bajkovitom punoćom, sada si na pravom mjestu. Flip in ekstenzije najbolje su rješenje kada je u pitanju nadogradnja kose. Postavljaju se u roku 1 minute i to možeš učiniti u udobnosti svog doma, bez naručivanja i odlaska u frizerski salon. Idealne su za djevojke koje tek eksperimentiraju sa ekstenzijama i odvažno žele promjenu frizure.

Show Filters

Prikazuje se svih 2 rezultata

Prikazuje se svih 2 rezultata

Glatko dizajnirane bez ikakvih kontura koje bi provirivale, flip in ekstenzije omogućuju neodoljivo privlačan i ženstven izgled. Vrlo nježne prema tvom tjemenu, osobito ako imaš tanku i slabu vlas. Tvoja prirodna kosa tako je bogata dužinom i volumenom a istovremeno zaštićena od štetnih isušivanja koja su česta prilikom ljepljenja i profesionalne nadogradnje ekstenzija.

Flip in ekstenzije izrađene su od 100% prirodne ljudske kose. Njihova posebnost jest tanki silikonski konop na kojeg su pričvršćene ekstenzije. Upravo taj konop osigurava neprimjetan prijelaz ispod tvoje kose. I jednostavno ga možeš regulirati prema obliku svoje glave.

Postavljanje flip-in ekstenzija jednostavno je kao kad stavljaš rajf, traku ili maramu:

  • podigni gornji dio svoje kose
  • postavi flip in ekstenzije pomoću silikonskog konpaž
  • vrati svoju kosu preko ekstenzija
  • počešljaj kako bi se tvoja kosa povezala sa ekstenzijama

Ako si djevojka koja želi zračiti samopouzdanjem i za spektakularan dojam fali ti još koji centimetar u dužinu ili da samo malo naglasiš profil, flip in ekstenzije su pravo rješenje za tebe. I čekaju te ovdje.