Repovi na Kopču

Fantastična inovacija kada je u pitanju ženska frizura. Bilo da se radi o glamuroznom eventu ili o uobičajenom danu, voluminozan rep je idealna opcija za gotovo svaku priliku.
Ekstenzije repovi za kosu već godinama dominiraju u klasično ispeglanoj i izrazito podignutoj varijanti. Pojava beauty blogerica otvorila je jednu sasvim novu eru uređivanja kose koja se odnosi i na rep ekstenzije.

Bez obzira radi li se o tome da imaš dužu kosu ili prolaziš kroz fazu u kojoj čekaš da naraste, ekstenzije od prave kose kojima ćeš upotpuniti svoj rep, postat će nezaobilazan dio tvoje beauty rutine. Ne moraš biti vrhunska stručnjakinja da bi oblikovala trendi frizuru. Precizan način apliciranja omogućuju ti dvije stilski dizajnirane vrpce, uz pomoć kojih lako možeš namjestiti rep ekstenzije na svoju kosu. Mali češljić sa unutarnje strane ekstenzije omogućava ti da je dobro pričvrstiš. A trakice istovremeno pomažu da ostatak širine rep ekstenzije lijepo zamotaš oko punđice ili repa koji si prethodno napravila od svoje kose.

Ekstenzije repovi za kosu sastoje se od 100% prirodne kose

Upravo zato su ugodne za nošenje i jednostavne za oblikovanje. A na dodir prirodne i mekane zbog čega se vrlo lako stapaju sa tvojom pravom kosom. Ako želiš imitirati savršeni look holidvudskih zvijezda sa crvenih tepiha, podigni ga visoko kako bi tvoje kovrče padale blago i nježno a vrckavi pogled u potpunosti došao do izražaja. Ako si više za strogu i profinjenu varijantu, stavi rep ekstenzije niže i osvoji sve svojim zavodljivim osmjehom.

Zakorači u misiju da učiniš sebe glamuroznom, vrijednom divljenja. Odaberi nijansu prilagođenu tvojoj prirodnoj boji. I priušti sebi statement look koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Show Filters

Prikazuje se svih 7 rezultata

Prikazuje se svih 7 rezultata