Volumizeri

Nedostaje ti raskoš krupnih lokni dok prebacuješ kosu preko ramena? Tvoja ispeglana kosa izgleda nekako pusto i neživo? Genetika ti nije bila naklonjena kada je u pitanju gustoca kose?
Sve razloge tvoje brige otklanja OxY Volumizer – ekstenzija za djevojke koje se susrecu sa izazovima slabe i rijetke kose.

Volumizer, odnosno proširena i redizajnirana ekstenzija za kosu namijenjena ženama zaljubljenima u neodoljivo bogat volumen. Volumizer je jedna traka ekstenzije za kosu izradena od 100% prave kose kako bi savršeno naglasila prirodnu punocu tvojih vlasi. Svaka prava obožavateljica raskošnog volumena sasvim sigurno u ladici ima upravo Volumizer od prave kose. Ova vrsta ekstenzije za kosu popularna je kod djevojaka koje su zadovoljne svojom dužinom ali imaju problem sa tankom kosom i nedostatkom gustoce. I zbog toga se preporucuje svima koje žele istaknuti profil svoje frizure.

Show Filters

Prikazuje se svih 3 rezultata

Prikazuje se svih 3 rezultata

Vrhunska kvaliteta Volumizera osigurana je pažljivo odabranim vlasima prave kose koje možeš oblikovati kako želiš. Osmišljen od vrhunskih strucnjaka kako bi se jednostavno postavio na tvoju prirodnu kosu i dao ti volumen za kojim žudiš. Bujne kovrce svilenkaste na dodir ili strogo ispeglana gusta kosa, uz OxY Volumizer postaju tvoja stvarnost.

Volumizeri su broj 1 ekstenzije za kosu jer svakoj mladoj ženi pružaju mogucnost da na brz i jednostavan nacin postigne carobnu gustocu kose o kojoj je samo sanjala. Razlicite dužine i nijanse Volumizer ekstenzije omogucavaju ti da pronadeš svoje pravo rješenje.

Atraktivnu frizuru i omiljene trendove sada možeš jednostavno isprobati. Bez straha i stresa kreni po svoju frizuru iz snova. Odaberi svoj Volumizer.