Odabir boje ekstenzije za kosu

Ekstenzije.net za tebe je pripremio velik izbor ekstenzija za kosu sa širokom paletom različitih nijansi. Potpuno je razumljivo da želiš odabrati onu nijansu ekstenzije koja će se savršeno stopiti sa tvojom prirodnom bojom kose. Upravo zato kreirali smo ovaj kratki vodič kako bi ti pomogli da napraviš najbolji odabir i zablistaš sa novom frizurom potpuno sigurna u sebe.

Kako bismo te adekvatno savjetovali oko odabira nijanse ekstenzije, potrebno je sljedeće:

  1. Napraviti fotografiju na prirodnom svjetlu, po mogućnosti na otvorenom, na kojoj će u prvom planu biti tvoja kosa. Sigurni smo da je tvoj telefon bogat fotkama u različitim situacijama, no kako bismo ti pružili najbolji savjet, potrebno nam je da vidimo tvoju kosu na prirodnom, dnevnom svjetlu.
  2. Prije fotografiranja kosa mora biti potpuno suha. Ako si je upravo oprala, dovoljno je osušiti kosu sušilom.
  3. dealno je da kosa bude raspuštena, dakle da nije svezana u punđu, pletenicu, rep ili neku drugu frizuru. U nekim slučajevima, osobito ako je kosa tretirana bojom, postoje odstupanja od korijena i vrha kose što je teže vidjeti ako je kosa začešljana u frizuru. Želimo ti pomoći da odabereš pravu nijansu, zato raspusti svoju kosu 😉
  4. Vrlo važna napomena – potrebno je poslati sliku bez filtera, dakle sliku na kojoj je vidljiv prirodan izgled kose. Filteri dostupni za uređivanje slike utječu na promjenu boje kose stoga nisu dobra referenca za utvrđivanje stvarne nijanse tvoje prirodne kose.
1
2

Popuni obrazac i saznaj pravu nijansu ekstenzije koja će odgovarati tvojoj boji kose

Da bismo te pravilno uputili u odabir boje tvoje nove ekstenzije, potrebni su nam podaci koje možeš upisati u formularu ispod ovog teksta. Također, formular je mjesto na kojem ćeš uploadati slike svoje kose prema gore navedenim uputama. Za kraj stisni gumb “pošalji”. I prije nego si rekla frizura, evo ti tvoga odgovora 😉

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.