Umetci za kosu

Svatko od nas ponekad poželi nekakvu promjenu u izgledu. Nešto što će naš izgled učiniti svježijim. Kod žena je to najčešće frizura. Zašto? Pa zato što ju je najlakše promijeniti i još uz to ima milijun mogućnosti.

Naravno, svaka žena želi biti jedinstvena i posebna, a u isto vrijeme i lijepa, seksi, atraktivna... Kako to postići samo s frizurom?

Mi vam možemo ponuditi umetke za kosu koji će dok kažete keks promijeniti izgled vaše frizure. Najbolje od svega, izgledat ćete odlično bez obzira da li je riječ o nekoj svakodnevnoj prigodi ili nekoj svečanoj proslavi. Uz pomoć umetaka za kosu postići ćete puno, a škare se neće ni približiti vašoj kosi!

REPOVI ZA KOSU

Ovaj tip ekstenzija sigurno će vam se svidjeti, ponajviše zbog toga što ga je tako lako umetnuti na kosu. Izgledat ćete odlično, a vaša kosa će dobiti bujnoću koju ste odavno priželjkivali! Kad god pomislite da vam se ne sviđa vaša frizura, postavite rep za kosu i u samo nekoliko sekundi dobili ste potpunu promjenu! Ako vas zanima naša cjelokupna ponuda repova za kosu, kliknite ovdje.

ŠIŠKE

Prije nekoliko godina šiške su opet postale 'in'. I ludilo za šiškama još uvijek traje! Nije ni čudno, s obzirom da se sa šiškama vaš izgled može preokrenuti za 180 stupnjeva. Ako niste sigurni da li bi i vama pristajale šiške i ne usudite se ošišati, tada imamo rješenje i za vas. U našoj ponudi pronaći ćete šiške napravljene od prave kose. Izaberite svoju nijansu, sigurno ćete biti oduševljeni!