Umetci za kosu

Umetci za kosu vladari su stila kada je u pitanju nova frizura. Proizvedeni od 100% prave kose pun su pogodak i odabir sa kojim ne možeš pogriješiti. Jednostavnim postavljanjem za manje od minutu, osvajaju i one djevojke koje često imaju frku s vremenom. Sastavni dio svakog kutka za dotjerivanje, a nerijetko i prvi odabir kada je potrebna brza transformacija u vrlo kratkom roku. Umetci za kosu najbolje se slažu sa dobrom šminkom, istaknutim pogledom ili naglašenim usnama. Sve ovisi o tvom raspoloženju. Izbor koji povjerljivo čuva svaka mlada žena. Bez obzira koja je tvoja opcija, ti si vladarica sjajnog izgleda.

OxY ekstenzije umetci za kosu namijenjene su onim djevojkama koje žele osvježiti svoj izgled a fokusu im nisu ni dužina ni gustoća kose. Već traže nešto senzualnije rješenje, poput raskošnog visokog repa ili zavodljivih šiški. Ona mala ali zato senzacionalna promjena frizure.

Za tebe dostupni umetci za kosu:

  1. Repovi za kosu od 100% prave koseVeć poznato rješenje koje je dobro imati blizu baš kao i malu crnu haljinu u ormaru. Ekstenzija repovi za kosu postavljaju se lakše nego bilo koja druga vrsta neovisno bila tvoja kosa kratka ili duga.
  2. Šiške od 100% prave koseViše ne moraš brinuti oko toga jesu li šiške dobro rješenje za tebe, hoće li ti stajati i želiš li ih nositi baš svaki dan. Uz umetak za kosu šiške koji dolazi na češljiće, jednostavno ih možeš postaviti kada želiš brzu i efektnu promjenu svoje frizure.

Ne mora više proći ni jedan dan ni jedan posjet frizeru da bi ti imala savršenu frizuru. Ponekad je dovoljna jednostavna ekstenzija poput repa ili šiški i da napravi pravo osvježenje u tvom imidžu. Odaberi jednu kategoriju i potraži svoju nijansu. Što prije to bolje, prave prilike se ne propuštaju 😉

Show Filters

Prikazuje se svih 7 rezultata

Prikazuje se svih 7 rezultata