Zamjena ekstenzije

Ako si naručila svoje ekstenzije i shvatila da ti ne odgovara njihova boja ili dužina, nema problema. U potpunosti razumijemo da je ponekad teže odabrati ono što želiš preko interneta. Postupak zamjene je vrlo jednostavan, stoga nema razloga za brigu. Samo prati upute i nove odgovarajuće ekstenzije, ubrzo će biti kod tebe.

Postupak zamjene

  • Ekstenzije koje želiš zamijeniti moraju biti u originalnom pakiranju i nekorištene.
  • Sigurnosna zaštita žute boje mora biti sačuvana, odnosno ne smije biti skinuta u trenutku vraćanja ekstenzija.
  • Iz zdravstveno-higijenskih razloga ne možemo prihvatiti zamjenu ekstenzija koje su izvađene iz tvornički zapečačenog pakiranja (skinuta sigurnosna zaštita žute boje) kao ni one koje su korištene/nošene.
  • Za povrat ili zamjenu nekorištenih ekstenzija, budi ljubazna popuniti formu ispod ovog teksta sa svim potrebnim podacima. Važno je da nakon što ispuniš formu, pritisneš “Pošalji” kako bi započeo proces zamjene.
  • Kada zaprimimo formular koji si popunila, slijedi povratna informacija o postupku vraćanja.

Postupak vraćanja

    1. Nekorištene ekstenzije zapakiraj zajedno sa brojem narudžbe i osnovnim podacima te
    2. Pošalji putem Hrvatske pošte uz opciju slanja “Preporučeno” na adresu
Manuel Fickovic Poste-restante 52470 Umag
  1. Za brzu zamjenu pošalji nam broj paketa (tracking code) kojim vraćaš ekstenzije na mail adresu info@ekstenzije.net
Kad primimo tvoj paket i utvrdimo točnost procedure postupka zamjene i vraćanja, nove ekstenzije poslat ćemo u zamjenu besplatno. Ako si u postupku zamjene navela da želiš drugu dužinu ili gramažu ekstenzija, prilikom preuzimanja novog paketa, dostavljač će naplatiti razliku u cijeni. Napomena: Rok za zamjenu i/ili vraćanje je 15 dana od dana zaprimanja ekstenzija. Vrijeme obrade zamjene/povrata traje maksimalno 30 dana od dana zaprimanja reklamacije odnosno drugo vrijeme o kojem ćeš biti pravovremeno obaviještena. I to je to. Vjerujemo da su nove ekstenzije pun pogodak za tebe i da ćeš uživati u svakom trenutku dok ih nosiš.