Košarica

Zamjena ekstenzije

Ako si naručila svoje ekstenzije i shvatila da ti ne odgovara njihova boja ili dužina, nema problema. U potpunosti razumijemo da je ponekad teže odabrati ono što želiš preko interneta. Postupak zamjene je vrlo jednostavan, stoga nema razloga za brigu. Samo prati upute i nove odgovarajuće ekstenzije, ubrzo će biti kod tebe.

Postupak zamjene

  • Ekstenzije koje želiš zamijeniti moraju biti u originalnom pakiranju i nekorištene.
  • Sigurnosna zaštita žute boje mora biti sačuvana, odnosno ne smije biti skinuta u trenutku vraćanja ekstenzija.
  • Iz zdravstveno-higijenskih razloga ne možemo prihvatiti zamjenu ekstenzija koje su izvađene iz tvornički zapečačenog pakiranja (skinuta sigurnosna zaštita žute boje) kao ni one koje su korištene/nošene.
  • Za povrat ili zamjenu nekorištenih ekstenzija, budi ljubazna popuniti formu ispod ovog teksta sa svim potrebnim podacima. Važno je da nakon što ispuniš formu, pritisneš “Pošalji” kako bi započeo proces zamjene.
  • Kada zaprimimo formular koji si popunila, slijedi povratna informacija o postupku vraćanja.

Postupak vraćanja

    1. Nekorištene ekstenzije zapakiraj zajedno sa brojem narudžbe i osnovnim podacima te
    2. Pošalji putem Hrvatske pošte uz opciju slanja “Preporučeno” na adresu
Manuel Fickovic Poste-restante 52470 Umag
  1. Za brzu zamjenu pošalji nam broj paketa (tracking code) kojim vraćaš ekstenzije na mail adresu [email protected]
Kad primimo tvoj paket i utvrdimo točnost procedure postupka zamjene i vraćanja, nove ekstenzije poslat ćemo u zamjenu besplatno. Ako si u postupku zamjene navela da želiš drugu dužinu ili gramažu ekstenzija, prilikom preuzimanja novog paketa, dostavljač će naplatiti razliku u cijeni. Napomena: Rok za zamjenu i/ili vraćanje je 15 dana od dana zaprimanja ekstenzija. Vrijeme obrade zamjene/povrata traje maksimalno 30 dana od dana zaprimanja reklamacije odnosno drugo vrijeme o kojem ćeš biti pravovremeno obaviještena. I to je to. Vjerujemo da su nove ekstenzije pun pogodak za tebe i da ćeš uživati u svakom trenutku dok ih nosiš.
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 70 EURa, dostava je besplatna. Dostava se obavlja Hrvatskom Poštom ili GLS-om.

Želite dodatni volumen ili produživanje kose?

Za dodatni volumen tvoje prirodne kose, predlažemo ekstenzije težine 70 grama. Za produživanje kose na cijeloj glavi predlažemo ekstenzije od 160 grama, 200 grama ili OXY Premium Liniju.

Zamjena ekstenzija

Ako si naručila svoje ekstenzije i shvatila da ti ne odgovara njihova boja ili dužina, nema problema. Postupak zamjene je vrlo jednostavan, stoga nema razloga za brigu